AW ReCycling - Alla tiders cyklar
I vår butik på Ringvägen 62 kan du se vad vi har för cyklar till salu eller lämna in din ögonsten för service, reparation eller renovering. En del av våra cyklar läggs upp på annons och finns att se på vår Blocketbutik: blocket.se/aw-recycling.

Vår kärlek till cyklar är stor men det är inte vår verkstad. Tillgången på service och reparationer är därför begränsad under högsäsongen Maj-Sept. Lämna gärna in cykeln under höst-vinter när kön är kortare och din cykel kommer att vara redo inför nästa säsong.

Vår lilla butik och verkstad har ont om plats. Färdiga cyklar hämtas ut inom 24 timmar från att du meddelats via sms eller samtal. Om inte så debiteras en förvaringskostnad på 250 kr / dygn.

OBS! Om cykeln är för skitig så kommer vi inte åt att serva och reparera och tar inte emot den alls. Om så önskas tvättar vi cykeln mot en avgift på 500 kr .
Service är underhåll och utförs på cyklar som är körbara med undantag från småsaker som punka.
Är cykeln i så dåligt skick att den inte är körbar eller helt enkelt är ett trasigt vrak så är det inte tal om en service utan en renovering. En renovering är något helt annat i mån av arbetstid och kostnad och börjar på minst 1500 kr och uppåt plus reservdelar.

Site Builder drivs av  Vistaprint