top of page

Hur går det till när man får cyklar hämtade?

Tjänsten är helt kostnadsfri och några avtal behöver inte tecknas. För att vi ska kunna hämta era cyklar krävs att ni först har märkt upp och förvarat dem i 2-3 månader och säkerställt att cyklarna saknar ägare. Har ni inte gjort detta än kan ni läsa mer om vad som krävs under "Vad säger lagen?". När cyklarna har tillfallit er kan ni kontakta oss.

Ni börjar med att fylla i vårt formulär här så att vi får in en skriftlig ansökan. I formuläret fyller ni i kontaktuppgifter, berättar om er situation, när ni önskar få cyklarna hämtade och hur många cyklar det rör sig om. Framförhållning är tacksamt men ingenting är omöjligt.

När vi har tagit emot och läst ert formulär kontaktar vi er om tid och plats och schemalägger ert uppdrag. Upphämtning sker med lastbil och gärna med någon av er på plats. Ha gärna cyklarna inlåsta tills vi kommer, annars finns det inga kvar åt oss.

När lastbilen är fylld forslas cyklarna till vårt lager där de inventeras och förs vidare till butiken för reparation och försäljning. Då kan cyklarna åter igen göra det de var ämnade för; att rulla!

När kan vi komma?

Upphämtning av cyklar sker på vardagar 09-17. Till hämten görs ett körschema där vi åker ut till flera klienter under samma dag i tur och ordning. Då varje källargång, innergård och gränd ser olika ut så varierar tidsåtgången för varje hämt och viss reservation för tidsförskjutning finns. Vi meddelar påbörjad avresa till er per telefon.

Var med och bidra till ett ökat återbruk

Kontakta oss när ni har cyklar över efter städningen, när ni redan är igång med utrensning eller när ni helt enkelt vill gardera er inför en kommande säsong och cykelrensning. Att anlita oss kostar ingenting. Vår tjänst är gratis för att göra ert val enkelt att få tillbaka plats i era fastigheter. Att bidra till återbruk och bekämpa slit-och-slänget skall uppmuntras. Vi lagar det ni slänger.

bottom of page